A Place for Everything

The homeowner’s door from the garage opened into the stairwell leading to the basement—a hazard for a family with three young children and a large dog.

The new design closed the door opening and moved the laundry/mud room and bathroom, thus creating a hall leading to the new den. The den, while small due to yard space restrictions, had French doors to give an air of lightness to an otherwise dark hall. Custom poplar lockers were designed giving each child his/her own bench seat that opens on a piano hinge for storage. The kitchen remodel included new cherry cabinets, Kichler lighting, granite surfaces, Electrolux appliances, and a beautiful tiled backsplash accented in diamond-shaped crackled glass.

place for everything after photoplace for everything ironing board after photo

place for everything after photo

washer dryer before photo

before

place for everything washer dryer after photo

after

sink before photo

before

place for everything bathroom after photo

after

place for everything before photo

before

place for everything after photo

after

study after photoplace for everything study after photo

place for everything study after photo

place for everything kitchen after photo

kitchen before photo

before

kitchen before photo

before

kitchen after photo

kitchen before photo

before

place for everything after photo

after

kitchen and dining room after photo

dining room after photokitchen dining room after photo

kitchen after photo

e-newsletter
Fields marked with an * are required